Vios logo

Sammen om mere

NOC-medarbejder

Indrykket: 19. april 2023

Vil du have en udfordrende og spændende arbejdsdag, hvor du kan bruge dit tekniske hoved? Så er du måske vores kommende kollega.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Opsætning og udvikling af overvågningsplatformen Solarwinds
  • Administration af Cisco udstyr, routere switche, Cisco ICE og Ruckus switche
  • Planlægning og eksekvering af softwareopgraderinger og ændringer i nettet
  • Administration af Coax udstyr fra Arris
  • Kontakt til leverandører

Vi er ikke en klassisk kommerciel spiller på markedet, men en del af AFAA – Antenneforeningen Aarhus. Vores mission er at skabe de bedste vilkår for vores kunder på alle fronter – pris, kvalitet og ikke mindst den helt personlige service.

Er der knas med internetforbindelsen, skal der optimeres processer eller skal der supporteres teknikere i marken eller i vores kundeservice? Uanset hvad dagen byder på skal du være omstillingsparat og have overskud til at hjælpe, der hvor der er brug for det.

Det har ikke den store betydning for os, hvor du tidligere har arbejdet, men vi ser gerne at du har erfaring med netværk. F.eks. har du erfaring med overvågning, design og administration. Det er en stor fordel, men ikke en nødvendighed, hvis du har tidligere erfaring med fibernet og Coax som bæremedie.

Du må gerne være nysgerrig af sind, men vigtigst af alt er at du er hurtig til at lære, for det bliver en stejl læringskurve, men vi kan love dig for, at det bliver spændende og lærerigt.

Vi er et hårdtarbejdende team, der ikke er bange for at løbe stærkt. Vi har det mindset, at ingen af os er for fine til en opgave – vi løfter nemlig i flot. Derfor leder vi efter en, der deler vores mindset om teamwork og samarbejde.

Vi arbejder med frihed under ansvar, så du kan have fleksibilitet til at passe dine personlige forpligtelser, uanset om du skal til tandlæge eller hente børnene tidligt.

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet? Så send din ansøgning og CV til href="mailto:[email protected]">[email protected] og lad os vide, hvem du er som person og hvorfor du ønsker at blive en del af holdet. Du skal være opmærksom på, at du skal sikkerhedsgodkendes ved hjælp af en ren straffeattest, før du kan blive ansat hos Vios.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Klaus Hove Kristiansen på 24 43 33 46.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og læse din ansøgning!

Tiltrædelse Efter aftale

Arbejdssted: Silkeborgvej 260, 2. sal, 8230 Åbyhøj.

Vios
Silkeborgvej 260, 2. sal
8230 Åbyhøj

Tlf.: 44 40 44 60
[email protected]