Hurtigt bredbånd

1200/600

Mbit bredbånd

Med internet fra Vios tilbyder vi en hurtig og stabil internetoplevelse, der dækker dit behov. Du får nemlig altid god vejledning til, hvilken hastighed der passer til din husstand. Når du har 1200 Mbit bredbånd fra Vios, får du det nyeste bredbåndsudstyr, så du kan surfe løs på dine yndlingsenheder.

Første 6 måneder
199 kr./md.

Herefter kun 239 kr./md.

AFAA kontingent & administrationsgebyr 5 kr./md.
Mindstepris 6 mdr. 1.224 kr.
Tilbud gælder t.o.m. 31/01/24

Hvem har brug for 1200 Mbit bredbånd?

Vores 1200 Mbit bredbåndshastighed er til familien, der elsker at være online, gamerne og tech-genierne. Ønsker du den hurtigste hastighed, så er 1200 Mbit noget for dig.

Du er godt sikret imod lag i dine spil og kan game de bedste og mest krævende spil.Kun fantasien sætter grænser for hvor mange enheder, du kan koble til din nye ultrahurtige hastighed fra Vios. Vi anbefaler 1200 Mbit bredbånd til husstande, hvor flere ønsker at have høj hastighed samtidig.

Læs mere om 600 Mbit bredbånd eller 300 Mbit bredbånd

Din installation

Når du køber 1200 Mbit skal du være opmærksom på hvordan dit stik i væggen ser ud. Installationen er din, på samme måde som stikkontakterne i dit hjem.

Antennedåse / stikdåse radio og tv Antennedåse / stikdåse 64 Mhz Antennedåse / stikdåse 204 Mhz
Står der radio (R) og TV på stikdåsen er der ikke internetsignal. Stikskifte er nødvendigt. Der findes flere varianter. Står der radio (R) på stikdåsen, så er stikket som udgangspunkt ikke opgraderet. Alle internetprodukter vil virke, men man kan ikke forvente 1200 Mbit. Et opdateret stik har to udgange. Dataudgang hvor modem tilsluttes og tv udgang, hvor du tilslutter dit tv.
300 Mbit 300 Mbit 300 Mbit
600 Mbit 600 Mbit 600 Mbit
1200 Mbit 1200 Mbit 1200 Mbit
Mulig | Mulig men ikke fuld hastighed | Ikke mulig

Vi tilbyder opgradering til højhastighedsstik for 380 kr.
Ønsker du højhastighedsstik, så kontakt os på 44 40 44 60 og vi sender en teknikker ud til dig.

Sikkerhedspakke i ALLE internetprodukter

Sikkerhedspakke medfølger, når du køber Vios internet. Så kan din husstand bruge internettet uden bekymringer.

Antispam
Antivirus

Firewall
To-vejs firewall

Sikker Netbank
Sikker online handel

Forældrekontrol
Op til 20 enheder

Det rigtige udstyr kan gøre forskellen

Når du vælger et internetprodukt fra Vios, sender vi et modem med. Vores modem er opdateret med den nyeste teknologi, som sikrer dig et godt internetsignal, både trådløst eller hvis du ønsker at kable.
Vi anbefaler altid, at du først afprøver signalet fra vores modem før du tilkøber noget, til at forstærke signalet. Hvis du bor i et stort hus, og du oplever udfald i nogle rum, kan vi tilbyde dig en rabatkode til vores mesh system. Du finder blot rabatkoden i Mit Vios.

Når du køber et internetprodukt fra Vios tilbyder vi altid en gratis sikkerhedspakke, så hele familien trygt kan færdes på nettet.

Arris modem

Mange muligheder

Når du har Vios internet, åbner du også for mange flere muligheder. Her er bare nogle af de produkter, der er relateret til 1200 Mbit bredbånd. I Mit Vios kan du se alle dine muligheder:

Fast IP

Tilkøb - internet

Fast IP-adresse logo

Oprettelse 79 kr.

49 kr./md

Mesh Kit

Rabatkode

Strong Mesh Kit logo

 

Hent rabatkode

DK tale

Fri tale til DK numre

Fastnettelefoni logo

 

89 kr./md