1200 Mbit bredbånd

Med internet fra Vios tilbyder vi en god og stabil internetoplevelse, der dækker dit behov. Du får nemlig altid god vejledning til, hvilken hastighed der passer til din husstand. Når du har 1200 Mbit bredbånd fra Vios, får du det nyeste bredbåndsudstyr, så du kan surfe løs på dine yndlingsenheder.

249 kr./md.

Forsendelse af modem 79 kr.
AFAA kontingent og administrationsgebyr 5 kr./md.
Mindstepris 6 mdr. 1.603 kr.

Wi-fi logo

Hvem har brug for 1200 Mbit bredbånd?

Vores 1200 Mbit bredbåndshastighed er til familien, der elsker at være online, gamerne og tech-genierne. Ønsker du den hurtigste hastighed, så er 1200 Mbit noget for dig.

Du er godt sikret imod lag i dine spil og kan game de bedste og mest krævende spil.
Kun fantasien sætter grænser for hvor mange enheder, du kan koble til din nye ultrahurtige hastighed fra Vios. Det kræver en specialiseret opsætning med nyeste teknologi at køre 1200 Mbit via én enhed – derfor anbefaler vi som udgangspunkt 1200 Mbit bredbånd til husstande, hvor flere ønsker at have høj hastighed samtidig.

Læs mere om 600 Mbit bredbånd eller 300 Mbit bredbånd

Det rigtige udstyr kan gøre forskellen

Når du vælger et internetprodukt fra Vios, sender vi et modem med. Vores modem er opdateret med den nyeste teknologi, som sikrer dig et godt internetsignal, både trådløst eller hvis du ønsker at kable.
Vi anbefaler altid, at du først afprøver signalet fra vores modem før du tilkøber noget, til at forstærke signalet. Hvis du bor i et stort hus, og du oplever udfald i nogle rum, kan vi tilbyde dig en rabatkode til vores mesh system. Du finder blot rabatkoden i Mit Vios.

Når du køber et internetprodukt fra Vios tilbyder vi altid en gratis sikkerhedspakke, så hele familien trygt kan færdes på nettet.

Arris modem

Mange muligheder

Når du har Vios internet, åbner du også for mange flere muligheder. Her er bare nogle af de produkter, der er relateret til 1200 Mbit bredbånd. I Mit Vios kan du se alle dine muligheder:

Fast IP

Tilkøb - internet

Fast IP-adresse logo

Oprettelse 79 kr.

49 kr./md

Mesh Kit

Rabatkode

Strong Mesh Kit logo

 

Hent rabatkode

DK tale

Fri tale til DK numre

Fastnettelefoni logo

 

89 kr./md