AFAA

En forening for medlemmer i Aarhus

I 1978 så Antenneforeningen Aarhus dagens lys. I mere end fire årtier har AFAA sørget for lyd, tv og senere internet til aarhusianere og dermed været en fast del af manges hverdag. Tiderne er skiftet flere gange siden 1978, og Antenneforeningen Aarhus har fulgt med.

Nu har Antenneforeningen Aarhus set muligheden for at skabe et fælles medlemskoncept for klassiske antenneforeninger i hele Danmark. Det hedder ViOS, og AFAA tilbyder selvfølgelig også ViOS-universet til sine medlemmer.

AFAA logo

Bliv medlem her

Indtast din adresse og se om du kna blive medlem

Antenneforeningen Aarhus bygger på solide grundtanker om fællesskab og det nære. Det kan virke ude af trit med den globale verden, men kun gennem et solidt fundament kan vi se ud i verden og få det optimale ud af hinanden. Medlemskonceptet ViOS giver mening for AFAA, da tilhørsforholdet til antenneforeningsmedlemmer i hele landet og deres lokale miljø bindes sammen med fordelene ved stordrift. AFAA kan kort sagt sikre bedre priser på mobilabonnement, streaming, oplevelser, produkter og meget andet i et landsdækkende fællesskab.

AFAA
H. H. Seedorffs Stræde 3-5
8000 Aarhus C

Tlf.: 71 992 998
[email protected]