Flipp Magasiner og blade online

Elsker du også at læse ALT for damerne, Anders And & Co. eller Euroman?

I Flipp er der underholdende og inspirerende læsestof til HELE familien.
Læs mere end 90 inspirerende titler: - Alt fra mad, bolig, sundhed, mode, spændende artikler og de allerbedste børneblade.

Tilbud lige nu

Kombi+

1200 Mbit + Flipp

Kombi+ billede

Normalpris 338 kr./md.

Første 6 måneder
248 kr./md.
Herefter 288 kr./md.

Mindstepris 6 måneder 1.518 kr.

Du kan også kombinere Flipp med andre internet eller tv produkter

Har du allerede internet og/eller tv fra Vios, så opgrader til Kombi+ i Mit Vios

Kombi+

Internet eller tv + Flipp

Vios bredbånd, tv og Flipp

Normalpriser fra 298 kr./md.

Kombiner og få samlet rabat
Rabat 50 kr./md.

Op til fem brugere på samme konto

Læs mere end 90 titler online eller offline

Flipp på alle dine enheder

Bredt udvalg af blade til børn

Nyd en stund sammen med Anders And & Co. eller øv jer i at læse med Anders And Junior. I Flipp er der massevis af titler for børn – Læs Anders And & Co., Anders And Junior, Anders And Classic, Goal, Wendy, Disney Prinsesser, Basserne og mange flere. Slip fantasien løs sammen!

Blade til børn - Flipp

Livsstil

Hver uge kan du i Flipp læse stærke interviews og artikler i nogle af Danmarks bedste ugeblade. Få fornyet perspektiv på din verden med ALT for damerne og dyk ned i aktuelle historier om, hvad der rør sig i kendisland med HER&NU. Hver uge er der indhold til dig fra bl.a. ALT for damerne, HER&NU og Hjemmet.

Livsstilsblade

Inspiration til boligen

Lad dig inspirere af de nyeste tendenser, kreative projekter og få fornyet inspiration til din boligindretning. Få de bedste DYI tips i Boligliv, træd ind i en verden af smukke RUM eller lad dig inspirere i ALT Interiør. Med Flipp kan du læse både nye og tidligere udgivelser, så der er masser af læsestof at gå på opdagelse i.

Boligmagasiner

Mad og hobby

Få inspiration til den gode mad og drikke med gastro i Flipp og gå på opdagelse i den kulinariske verden. Bliv klædt på til at gå i gang med håndarbejde med Hendes Verden og få en masse kreative strikkeopskrifter, samt madopskrifter og interviews, som du kender fra det populære ugeblad.

hobby blade

Danmarks eneste magasin til mænd

Hver måned kan du fordybe dig i Euroman, hvor du kan læse veloplagte portrætter og opdatere dig på det bedste inden for mode, design, mad, rejser og oplevelser. I Flipp har du altid dit Euroman med dig på farten – Så er tasken pakket.

Euroman