PC hjælp

Med Chili PC hjælp kan du altid få løst dine PC-problemer. Uanset om du har behov for hjælp til opsætning og download af større IT-programmer eller ønsker hjælp til at skifte din skrivebordsbaggrund, så får du hjælp alle døgnets timer. Vios har lavet et samarbejde med Chili, og har du internet fra Vios, så får du en god rabat.

Chili security logo

Chili PC Hjælp+

Ubegrænset antal enheder

Chili security logo

Normalpris 299 kr./md.

Første 6 måneder
GRATIS
Herefter kun 99 kr./md.

Ubegrænset adgang til IT hjælp

Chili’s team består af IT-specialister, der giver dig og din husstand ubegrænset IT-hjælp til din computer, tablet og smartphone. De hjælper dig med diverse IT relaterede udfordringer, og besvarer alle de spørgsmål, der måtte opstå.

Få hjælp alle døgnets timer, alle dage om ugen!
70 60 50 41
(Helligdage: lukket)

Med Chili PC hjælp slipper du for at løse dine IT-problemerne selv eller bede bekendte om hjælp. Når du ringer til Chili er ingen spørgsmål for store eller små. De bestræber sig på at være din IT-ansvarlige og er fleksible og fulde af forståelse for trælse IT-udfordringer, som alle kan opleve i dagligdagen. Vios ønsker at give dig den nødvendige vejledning og hjælp til alle udfordringer, der måtte dukke op, mens du surfer på nettet.

Support, der tager sig tid til dig

Hos Chili tager de sig tid til dig og dine udfordringer med computeren. Du skal ikke vente i flere timer for at komme igennem og få IT hjælp, hvis du står og skal bruge din computer, men den driller. Chili har nemlig en gennemsnitlig svartid på under et minut og sidder klar til at hjælpe dig med din computer 24/7.
Vi ønsker at være der for dig, når du har brug for det - også hvis uheldet er ude i weekenden. Når du har Chili PC hjælp via Vios er der heller ikke ekstraregninger, uanset om dit PC-problem tager 5 minutter eller flere timer at løse. Så tøv ikke med at kontakte Chili og få hjælp med det samme.

Chili hjælp kundeservice

Chili ur

Hurtig og nem PC hjælp

Altid hurtig og nem adgang til hjælp, råd og vejledning til alle IT udfordringer og problemer

Chili spørgsmål

Ingen dumme spørgsmål

Du er altid velkommen til at stille alle slags PC-relaterede spørgsmål.

Chili flueben

Ubegrænset IT-support

Med Chili PC hjælp+ via Vios får du ubegrænset IT-support, lige når du har brug for det.

Telefonsupport: +45 70 60 50 41
Fungerer på PC, MAC og Android
Understøtter systemer Win 7, 8 & 10, MAC OS X 10.11+ & Android 6+