Billigt mobilabonnement

Hos Vios får du et billigt mobilabonnement til dit behov. Vælg mellem flere forskellige pakker. Vios Mobil fokuserer altid på at tilbyde billige mobilabonnemener med god dækning.

Mobil ikon

3
TIMER

3
GB DATA

Heraf 3 GB i EU
Fri SMS & MMS

59 kr./md.

Mobil ikon

10
TIMER

10
GB DATA

Heraf 10 GB i EU
Fri SMS & MMS

79 kr./md.

Mobil ikon

FRI
TALE

30
GB DATA

Heraf 11 GB i EU
Fri SMS & MMS

89 kr./md.

Mobil ikon 5G

FRI
TALE

100
GB DATA

Heraf 18 GB i EU
Fri SMS & MMS

149 kr./md.

 GRATIS oprettelse  INGEN binding  INGEN gebyrer  EU data

Hjælp til at bestille mobilabonnement
44 12 44 60

Nemt at komme i gang

www.viosmobil.dk kan du hurtigt og nemt få et mobilabonnement, som passer til dit behov. Vi opsiger dine nuværende aftaler, og sørger for, at du kan beholde alle dine telefonnumre. Processen er nem, du kommer ikke til at stå uden mobilabonnement på noget tidspunkt, og efter din bestilling skal du ikke gøre mere.
Er du i tvivl om noget, kan du altid ringe til os eller komme forbi vores butik, så vil vi meget gerne hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Vios folk - mobil

Abonnement til alle

Hos Vios er vi en blanding af mennesker med forskellige baggrunde, dagligdage og livsstil. Både studerende, familier og ældre er en del af fællesskabet. Vi udvikler hele tiden vores produkter, og kan vi se, at der er behov for andre eller flere løsninger, så tilføjer vi dem. Vi vil være dit fortrukne valg, når du skal have mobilabonnement eller andre produkter til hjemmet.

Se hvor godt vi dækker dit område

Vios Mobil kører på Telias netværk, som dækker 99% af hele landet, så du er sikret at have forbindelse stortset alle steder du opholder dig. Tryk på knappen nedenfor og se, hvor god forbindelsen er hos dig.